Weekend i Nice!

Flyg bekvämt med Norwegians direktflyg till Nice och bo på 4-stjärniga Hotel Nice Riviera.

Frankrikes femte största stad bjuder på historia, kultur och allt man kan förvänta sig av en storstad. Här finns mängder av gallerier, butiker och museer. Längs den livliga och fem kilometer långa strandpromenaden, Promenade des Anglais, är flanörerna många och aktiviteterna otaliga. Strandpromenaden är den självklara sociala mötesplatsen.

I Nice finns mängder av lyxiga affärer, berömda hotell och vackra parker. Stadens gourmetrestauranger har lagt beslag på många av Frankrikes främsta kockar och det finns gott om matställen i olika prisklasser – som alla serverar ypperlig fransk mat från både hav och land.

”Allt man kan förvänta sig av en storstad.”

Om du vill shoppa i Nice hittar du märkesboutiquerna runt gatorna som utgår från Avenue Jean Medecin. De lyxigaste butikerna finns på Carré d’As och hela 64 stycken runt Place Masséna. Vill du besöka den underbara blomstermarknaden Cours Saleya är den öppen från tisdag till söndag. På måndagar är det istället loppmarknad. Missa heller inte Colle sur Loup, en gata full av antikaffärer.

PRIS

4 dagar fr. 5.980 kr
 
Allt detta ingår:

  • Direktflyg t o r
  • Ett handbagage t o r
  • Två incheckade bagage t o r
  • 3 nätter, inkl frukost, med del i dubbelrum på 4-stjärniga Nice Riviera
  • Flygskatter

 

Ovan priser gäller per person med del i dubbelrum.

Prisexempel avser flyg från Köpenhamn 26/9 2019 – 29/9 2019.

Flyg från andra orter och annat datum på förfrågan.

För mer information kom in till oss på Polisvägen 2, ring: 040-45 29 90 eller maila: Info@firstclasstravel.se