EGNA RUNDRESOR - VÄND DIG TILL OSS!

VI SKRÄDDARSYR GRUPPRESOR

INDIVIDUELLA SEMESTERRESOR

VI BOKAR DINA FLYGRESOR OCH HOTELL

KRYSSNINGAR ÖVER HELA VÄRLDEN

LÅT OSS ARRANGERA DINA PRIVATRESOR

EGNA RUNDRESOR

Varje år producerar vi ett antal egna rundresor över hela världen där vi vill ge våra kunder möjlighet att upptäcka intressanta och annorlunda resmål. Våra egna rundresor är skapade med stor hängivenhet, med intentionen att ni ska få en genuin upplevelse och närhet till den lokala maten, folklivet och kulturen. Därtill träffar man glada och trevliga medresenärer. Vi vill bidra till att ni får en oförglömlig reseupplevelse under ledning av våra professionella rundreseguider.

Våra kunder fått uppleva helt unika resor till bl.a. Sidenvägen, Transsylvanien, Albanien, Moldavien, Istrien, tågresa i USA, Jorden runt via Cook Island, Patagonien – Eldslandet – Påskön, Ecuador och Galapagos. Listan kan göras lång, allt frambringat genom egna reserfarenheter.

Klicka här och se vårt resegalleri över våra besökta länder.

 

GRUPPRESOR

Är ni en grupp med fler än 10 personer, en förening eller ett kompisgäng, hjälper vi till att ta fram ett väl genomarbetat reseförslag. Vi skräddarsyr resan baserat på era önskemål och er budget.  

 

  • Temaresor    Utifrån era intressen och med hjälp av våra kontakter över hela världen tar vi fram resor med olika teman. Resor vi arrangerat genom åren har bland annat varit på teman: konst, lantbruk, mat- och vin, körsång, fotografering och cykling.
  • Föreningsresor    Har du blivit utsedd till reseansvarig i din förening? Vi vill gärna vara din partner som vägleder och stöttar genom hela processen, från bokning/administration till produktion och genomförande. Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av föreningsresor över hela världen.

 

  • Skräddarsydda resor    Vill ni skräddarsy en resa med utgångspunkt från era specifika förutsättningar hjälper vi självklart till med det! Slå oss en signal och berätta om era önskemål!

INDIVIDUELLA SEMESTERRESOR

Låt oss hjälpa till att planera semesterresan. Utifrån era önskemål och förutsättningar lägger vi gemensamt upp resan och bygger grunden som borgar för en glädjefylld och problemfri resa oberoende av om du vill resa ensam, i par, med familjen eller kompisgänget. Vi levererar inga färdiga standardlösningar. Vi är lyhörda och noga med att ta reda på vilka önskemål och förväntningar just ni har på er resa. Era önskemål och vårt hantverk gör varje resa till en specialdesignad upplevelse med personlig touch. Vårt mål är att resan blir precis så som du önskat och förhoppningsvis ännu bättre.

Vi hjälper till med alla typer av semesterresor undantaget charterpaket. Vi anpassar resan utifrån dina förutsättningar och inte tvärtom. Du väljer datum, reslängd och kan fritt kombinera destinationer, boendestandard och transportmedel.

Kryssningar

Vi samarbetar med flertalet av de marknadsledande rederierna så som MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean Cruise Line, Celebrity Cruiseline, Princess Cruises, Hurtigruten med flera. Genom åren har vi snickrat ihop kryssningspaket i Karibien, Sydamerika, Medelhavet, Asien, Australien och Nya Zealand.

Hotell

Oavsett vilken typ av boende du söker kan vi hjälpa dig. Bungalow på stranden, All-inclusive resorts, trendiga boutiquehotell, sköna spa-anläggningar eller trevliga familjehotell. Vi samarbetar med de bästa hotellen och förhandlar fram marknadens bästa priser och villkor.

Flyg

Vi kan med stor tyngd bakom ordet titulera oss flygspecialist! Vi bokar ofta flyg som del i ett paket men hjälper även till med enbart flyg för dem som så önskar. Vi har bokat alla möjliga och omöjliga flygrutter världen över. Vi hjälper till med allt som rör din flygbokning före, under och efter flygresan; ombokning, omskrivning av biljetter, seating med mera. Den här servicen är nästintill omöjlig att få när man bokar direkt på nätet.

Weekendresor

Visst gör det gott för välbefinnandet att få ett kort miljöombyte! En spa-weekend, ett citybreak eller en kulturupplevelse ger en välbehövlig kick och fyller på energin. Vi hjälper självklart till att boka en weekend i London, Paris, New York eller någon annan storstadsmetropol. Vi tycker det är extra roligt att få tipsa om annorlunda weekendresor. Vad sägs om en weekend i Ljubljana, Krakow, Bilbao, San Sebastian, Bourgogne, Lake District eller Belfast? Vad vill ni uppleva? Vi hjälper er att stimulera fantasin och upptäckarandan.