NYHETSARKIV

Nätverksevent 19/11

Från Skånska Rivieran till Karibien. Ett gyllene tillfälle att vidga dina affärs-vyer! Torsdagen den 19 november arrangerar First Class Travel tillsammans med Skanör Falsterbo Hotels, Royal Caribbean, Bergkvarabuss, Guldkanalen och Tech4Event en annorlunda företags- och nätverksträff på den Skånska Rivieran.

Läs hela programmet här!

Tack alla härliga och generösa festivalbesökare!

De pengar ni skänkte kommer att genom Lions-projektet Rent Vatten förse 40 bybor i Tanzania med rent vatten. Detta är som sagt bara början. Vi kommer att fortsätta att samla in pengar och alla som köper resor av oss har möjlighet att stötta projektet.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Många små bidrag gör stor skillnad! 

Resereportage om Korsika

Välkommen till Ile de Beauté, skönhetens ö, som bländande vacker reser sig ur Medelhavet like ett vilt grönskande berg! Redan de gamla grekerna tjusades av dem vilda skönheten och kallade ön Kallisté – Den vackraste!

Ladda ner resereportaget här!

Sri Lanka – Indiska Oceanens smaragd

Läs mer om den tropiska paradisön, vars namn betyder ”glänsande ö”.

Ladda ner resereportaget från Vellingeposten här!

Vårt senaste resereportage från Bali – Gudarnas ö

Mystiskt lockande och mytomspunnet, men i första hand tänker man kanske på palmklädda paradisstränder… Bali är så mycket mer! Bortom stränderna väntar en fantastisk natur och en unik kultur på resenären. Att ta sig runt är enkelt. Minibussar går i strid ström över ön och avstånden är inte stora. Välj mellan lyxhotell, strandvilla med egen pool eller små, charmiga hotell till mycket överkomliga priser. Flygstolen kostar en slant, men väl på Bali är det mesta i våra ögon billigt.

Ladda ner resereportaget i Vellingeposten här!

New York – the BIG APPLE

New Yorks bästa tid verkar vara nu! Läs om BIG APPLE i vårt senaste reportage ur Vellingeposten.

Läs reportaget i Vellingeposten här!

Borneo – ett tropiskt Eden.

En resa till Borneo ger dig allt; tropiska djungler, ett magnifikt växt- och djurliv, några av världens vackraste stränder samt äventyr och avkoppling i en perfekt mix.

Ladda ner vårt senaste resereportage från Vellingeposten. Ladda ner reportaget här!

Albanien – ett av Europas minst kända men mest fascinerande länder.

Albanien ligger bara några timmars resa bort men att komma dit är samtidigt som att ha åkt i en tidsmaskin bakåt i tiden. Så nära men ändå så långt och på många vis annorlunda. T.ex. skakar albanerna lätt på huvudet när de menar ”ja” och nickar när de menar ”nej”.

Så vi hoppas att många skakar på huvudet åt att resa till Albanien!

Ladda ner artikeln om Albanienresan i Vellingeposten här!