FOTORESOR ÖVER HELA VÄRLDEN MED KÄNDA FOTOGRAFER

BRA SAMARBETE OCH KOMMUNIKATION GER NÖJDA KUNDER

KUNDREFERENSER

KUNDREFERENSER

”First Class Travel har varit vår researrangör sedan 1998. De har hjälpt oss med allt det resetekniska i samband med våra utlandskurser. Allt från framtagning av intressanta resmål, produktionen av researrangemanget till guidning och koordination på resmålet. Att vara stor kund hos en ”liten” researrangör har för oss inneburit att vi fått den service och uppmärksamhet vi förväntat oss.

Claes Bönnemark, ägare Limhamnsgruppen AB

”Vi har sedan många år låtit First Class Travel arrangera alla typer av resor för vår räkning. Rena flygresor till olika destinationer inom Europa samt återförsäljarresor med leverantörs- och fabriksbesök i USA och Ryssland. För oss har det bidragit till stora tidsbesparingar och ett gott renommé genom väl genomförda researrangemang för våra återförsäljare.”

Catarina Roos, resesamordnare, Söderberg & Haak

”Vi är oerhört nöjda med våra personalresor som First Class Travel hjälp till att planera och genomföra. Det har verkligen inte varit standardmässiga besök eller aktiviteter. Reseuppläggen är alltid väl genomtänkta och det är en stor bonus att ha med en kunnig reseledare och guide som styr upp allt på resan”.

 

Mats Nertlinge, VD
Macab AB

”Jag har fått hjälp med komplicerade flyg- och affärsresor, där det är superviktigt med flexibilitet och snabb service. Det har First Class lyckats oerhört bra med!

Peter Rådqvist, Head of Professional Education EMEA
Biomet AB

”Jag reser ofta till Asien och USA på kundbesök och är väldigt beroende av att få omedelbar hjälp med ombok-
ningar av flyg och hotell. Hos First Class Travel får jag alltid personlig och professionell service.”

Fredrik Mölzer
Industrilås

SPECIALISTER PÅ FÖRETAGSRESOR

SPECIALISTER PÅ FÖRETAGSRESOR

Vi har hjälpt många av våra kunder med produktion av företagsresor, som inte står att finna någonstans på marknaden. Då är samarbetet och kommunikationen oss och våra kunder av yttersta vikt. Vi tycker att det är utmanande och roligt när vi får jobba för högtryck. Hos oss kan du få idéer om vad som faktiskt är möjligt när det gäller innovativa och inspirerande företagsresor!

Hos oss finns obegränsade möjligheter. Vi hjälper ditt företag att ta fram ett spännande och kreativt program för nästa grupp- eller konferensresa. För att göra det så enkelt och tidseffektivt som möjligt, får du en personlig kontaktperson som i samråd med dig planerar och genomför resan.

Läs mer här!

VÅR PARTNER

Zoom Fotoresor – bli en bättre fotograf

Zoom Fotoresor är Sveriges ledande arrangör av fotoresor – allt från workshops till långresor. På resorna medverkar alltid en mycket känd fotograf som fototeknisk värd för att ge dig värdefulla tips och råd.