Våra hetaste kryssningar!

Vi har alltid bra kampanjpriser!

KRYSSNINGAR OCH ERBJUDANDEN

Här är en kort presentation över de rederier som vi samarbetar med – alla med sin egen touch och karaktär. De flesta rederier har ofta kampanjer som kan bokas via oss, se nedan för mer information om aktuella erbjudanden.

Kontakta oss för hjälp med att hitta rätt rederi, rutt och fartyg som passar dig och dina önskemål bäst! Väljer ni att boka er kryssning hos oss får ni samma pris som om ni bokar direkt via rederiets hemsida men då vi har erfarenhet av kryssningsbokningar vet vi vad man bör tänka på för att det ska bli så bra som möjligt! Då vi även erbjuder flyg och hotellbokningar kan vi skräddarsy din resa och ge dig ett komplett förslag!

Hör av er till oss på info@firstclasstravel.se eller ring på 040-45 29 90 för mer information.

MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder trevliga, familjära kryssningar i modern miljö, med avslappnad och informell stämning. Det italienska rederiet har vuxit snabbt och har idag en av kryssningsvärldens yngsta flottor med en stor andel balkonghytter med havsutsikt. Rederiet har ofta väldigt förmånliga kampanjer där de erbjuder gratis dryckespaket.

Den 21 december 2017 hölls namnceremonin av MSC Seaside i Miami och Sophia Loren, som är gudmor för alla MSC Cruises fartyg, var självklart på plats tillsammans med artister som Andrea Bocelli och Ricky Martin. MSC Seaside är det senast tillskottet till MSC-flottan och kryssar sedan december 2017 i Karibien, året runt. Fartyget är hela 323 meter långt och kan ta upp till 4132 passagerare. Välj mellan 8 olika restauranger, 16 barer och en uppsjö av underhållning och aktiviteter. Du kommer förmodligen inte hinna att uppleva  hela fartyget under en vecka!  De nästkommande två åren kommer ytterligare ca 6 nya fartyg att tas i drift och nu är byggnationen av nästa fartyg i full fart. Det är det första i klassen Meraviglia Plus och kommer få namnet MSC Grandiosa. Meraviglia Plus-fartygen är en vidareutveckling  av de mycket framgångsrika Meraviglia fartygen, som inkluderar MSC Meraviglia – i drift sedan juni 2017 – liksom MSC Bellissima. De är 331 meter långa och har en maximal kapacitet på 6 334 gäster. Det faktum att denna mycket framgångsrika prototyp kan förlängas, är ytterligare bevis på de tekniska möjligheterna i partnerskapet mellan STX France och MSC Cruises, och kommer att ge gästerna en ännu bättre kryssningsupplevelse.

Inga erbjudanden för tillfället – snart kommer det nya kampanjpriser!

Royal Caribbean Cruise Line

Royal Caribbean, ett av världens största rederier som erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar och du kan fylla dagarna med upplevelser av olika slag. I flottan ingår världens två största kryssningsfartyg Oasis of the Seas samt Harmony of the Seas, som lämnade kaj för första gången våren 2016.  Vissa skepp har gågator mittskepps kantade med restauranger, barer och affärer. Ombord ges hänförande underhållning, såsom musicals, musikframträdanden på scen, på is och vatten.  Och såklart gastronomiska äventyr till havs, som tar dina smaklökar på en resa runt världen, på de restauranger som är inkluderade i din kryssning eller special restauranger mot tillägg. I april 2018 lanseras rederiets 26:e fartyg; Symphony of the Seas! Med maxkapacitet på 6780 passagerare och en vikt på 230 000 bruttoton är det världens största kryssningsfartyg. Symphony of the Seas gör sin första säsong i Medelhavet med Barcelona som hemmahamn. Med avresa varje söndag behöver du bara fem semesterdagar för en maxad semester med besök på sex olika destinationer och ett späckat aktivitetsutbud ombord. Medan du kopplar av med en  läcker middag och en god natts sömn transporterar fartyget dig och du vaknar uppvilad till nya spännande upplevelser.

Inga erbjudanden för tillfället – snart kommer det nya kampanjpriser!

Celebrity Cruises

Rederiet för dig som söker en sofistikerad och lyxig känsla med hög kulinarisk finess. Bland gästerna ses många yngre par, och det är populärt för bröllopsresa. Celebrity Cruises seglar till all värdens sköna platser på 7 kontinenter med sina tio vackra fartyg och otaliga rutter. Fartygen har en smakfull och modern inredning in i minsta detalj. Rederiets lite mindre fartyg har en stil från 1920-talet och besöker små intressanta hamnar som andra fartyg inte når. Butiker, underhållning och levande musik ombord och såklart sol och bad vid poolerna, men mindre fokus på aktiviteter och sport ombord.

Inga erbjudanden för tillfället – snart kommer det nya kampanjpriser!

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises, ett dotterföretag till Celebrity,har 3 exklusiva mindre kryssningsfartyg som är inredda i klassisk brittisk maritim stil med träpaneler, marmor och öppna spisar i modern tappning. Rederiet har fokuserat på att besöka mindre hamnar och har generöst antal timmar i hamn så att resenärerna hinner uppleva destinationen utan stress. De flesta passagerare är medelålders par och du kan förvänta dig en kultiverad men avslappnad stämning och hög klass på såväl mat och dryck som servicenivå. Azamaras senaste fartyg , Azamara Pursuit, öppnar upp 15 nya destinationer  och erbjuder dessutom en mängd olika restauranger, caféer och lounger. Du bor ljust och lyxigt oavsett om du väljer en insides eller utsideshytt men såklart är fartygets sviter något alldeles extra…

Inga erbjudanden för tillfället – snart kommer det nya kampanjpriser!

Princess Cruises

Ombord på Princess Cruises trivs par i alla åldrar  – här njuts det av lugnet, lyxen och den sköna atmosfären.  Princess Cruises erbjuder, förutom sina förstklassiga och eleganta fartyg, även många spännande rutter i hela världen. Med 360 destinationer finns det garanterat något för alla. Vad sägs till exempel om Panama kanalen, Hawaii eller Japan? Om man vill längre bort än Medelhavet och Karibien kan man även välja att åka till Alaska där rederiet har inte mindre än 7 fartyg!  Fartygen är förstklassiga och eleganta, med flera mindre restauranger för en intimare känsla. Köket håller hög klass liksom underhållningen. Princess Cruises är med sina 17 fartyg ett av världens största rederier men då en del av flottan är av mindre storlek kan man lägga till vid mindre hamnar som inte kan nås av större fartyg. Detta lockar oftast de som kryssat tidigare och fått smak för de många fördelar kryssning innebär!

Inga erbjudanden för tillfället – snart kommer det nya kampanjpriser!