VI ÄR BERESTA I ÖVER 100 LÄNDER

FLYGSPECIALISTER

RESEPRODUKTION MED KUNSKAP OCH ENGAGEMANG

VI ÄR SPECIALISTER PÅ FÖRETAGSRESOR!

VARFÖR FIRST CLASS TRAVEL?

First Class Travel arrangerar alla slags grupp- och konferensresor på uppdrag av våra kunder.

Fördelar med att anlita oss:

 • Vi är specialister på produktion av grupp- och specialresor över hela världen. Allt från en liten ledningsgrupp till stora och logistiskt komplicerade resor.
 • Vi har några av marknadens skickligaste reseproducenter med gedigen erfarenhet av produktion av grupp- och konferensresor, reseledning och koordinering på resmålet samt spetskompetens vid hantering av komplicerade flyglösningar.
 • Ni får en egen reseproducent som lär känna ert företag och dess behov.
 • Ni får tillgång till vår strukturerade kommunikationsmodell.
 • Vi hjälper er att kvalitetssäkra hela produktionsflödet från A-Ö. En väl genomarbetad förproduktionen är en starkt bidragande faktor till resans framgång.
 • First Class Travel är privatägt och helt fristående från kedjor och stora organisationer. Vi är fria att välja de lösningar som är bäst för dig och ditt företag.

VÅR KOMMUNIKATIONSMODELL

VÅR KOMMUNIKATIONS-

MODELL

Att kommunicera med konferensdeltagarna under en längre tid ger bevisligen den bästa effekten på er investering. I syfte att skapa motivation och förväntan arbetar vi enligt en kommunikationsmodell där vi hjälper ditt företag att kommunicera valt budskap före, under och efter konferensresan. Med rätt upplägg, kan effekterna förlängas och motivera målgruppen under en längre tid. Vi utgår alltid från era mål och syften samt vilket budskap som ska kommuniceras. Härefter presenterar vi en detaljerad offert samt förslag på kommunikationsaktiviteter före, under och efter resan.

 • FÖRE    Hjälper vi er att bygga medvetenhet, förväntan och motivation gentemot deltagarna. Motivationsarbetet påbörjas normalt 6-4 månader före genomförandet och kan innefatta allt från framtagande av grafiskt manér, inbjudan och hemsida med bokningsfunktion till mailteasers och utskick av promotions.
 • UNDER    Här gäller det att överträffa förväntningarna. Ni som företag ska kunna ägna er 100 % åt era anställda, kunder eller leverantörer. Våra värdar tar hand om all logistik, från profilering och koordination av bussar, övernattningar och konferensrum till registrering, byggnationer, artister och framtagande av namnbrickor, menyer och miniprogram etc.
 • EFTER   Efter resan ska ni känna att ni får tillbaka det ni investerat. Det gäller därför att hålla motivationen uppe och företagets mål i fokus så länge som möjligt. T ex. i form av olika uppföljningsaktiviteter, såsom tackbrev från VD, en tryckt specialbilaga med mingelbilder eller en filmdokumentation.

GRUPP- & KONFERENSRESOR

Hos oss finns obegränsade möjligheter. Vi hjälper ditt företag att ta fram ett spännande och kreativt program för nästa grupp- eller konferensresa. För att göra det så enkelt och tidseffektivt som möjligt, får du en personlig kontaktperson som i samråd med dig planerar och genomför resan.

 

 • GRUPPRESOR    Vi arrangerar studie- och temaresor, personal- och kundresor samt belöningsresor över hela världen. Är ni 10 personer eller fler, hjälper vi ditt företag att ta fram ett förslag som passar just er.
 • KONFERENS    Motivation och engagemang är ledord vi arbetar efter när vi skräddarsyr din konferens- eller utbildningsresa. Vi tar fram en helhetslösning där varje detalj anpassas efter era behov och önskemål.
 • MÄSSRESOR    En mässresa är alltid en bra investering och med oss som partner blir den ännu bättre. Vi arrangerar dina resor för personalen eller för dina kunder till branschmässor över hela världen.
 • INDIVIDUELLA RESOR    Att boka en affärsresa där många olika delar ska koordineras är en tidskrävande utmaning. Oavsett om det är en enkel flygbokning eller en längre och mer komplicerad resa till flera olika platser, har vi kunskapen att snabbt leta fram den mest prisvärda lösningen.
 • EVENTS    Våra projektledare hjälper till att arrangera dina events, kick-offer, kundträffar eller föreläsningar. De håller i allt från projektledning till idéskapande, underhållning och aktiviteter. Syftet är att motivera deltagarna, öka sammanhållningen och stärka företagets varumärke.