Låt dig inspireras!

Resa är att uppleva!

Ge dig och dina kära en upplevelse!

Koppla av och njut!

NYHETER OCH AKTUELLA RESOR

Rundresa i vackra Vitryssland.

29 maj - 2 juni 2019

Följ med till ett spännande land i östra Europa. Möt en gästfri befolkning, upplev kultur och nutidshistoria, se delar av de sista europeiska urskogarna där visenterna strövar fritt och låt dig fascineras av pompös sovjetarkitektur i huvudstaden Minsk.

LÄS MER HÄR!

En färgstark höstresa med tåg i Japan.

9-20 oktober 2019

På denna något okonventionella resa till Japan färdas vi till största delen med det berömda höghastighetståget Shinkansen. Vi upplever urgamla traditioner, ultramodern japansk teknologi och njuter av det vackra skådespelet när trädens löv skiftar färg.

LÄS MER HÄR!

Indien • Bangladesh • Bhutan

12 - 28 november 2019

Vi startar med spännande dagar i Calcutta, båtkryssning genom Sunderbans i Bangladesh och vidare till huvudstaden Dhaka. Från Dhaka flyger vi till Bhutan och ägnar några dagar åt det buddhistiska kungadömet i Himalaya och avslutar i Katmandu.

LÄS MER HÄR

SKRÄDDARSYDDA RESOR

Vi arrangerar resan direkt utifrån dina önskemål och behov. First Class Travel är ett kunskapsföretag och vi tycker det är oerhört stimulerande att få förmedla resor och inspirera utifrån vår kunskap och våra erfarenheter. Våra ledord är: Flexibilitet, Samordning, Kunskap, Trygghet och Personlig service.

Välkommen till vår trevliga reseafton!

28:e februari på Lorensdals Gård i Vellinge kl 18. Det blir mat och dryck samt kaffe och kaka. Pris: 100kr. Vi berättar om årets fantastiska resor: Anmäl dig till resekvällen senast 24/2: info@firstclasstravel.se

KRYSSNINGSSPECIALISTEN!

Vi tipsar om kryssningen som passar er bäst! Här kan ni boka en fartfylld familjekryssning, en lugnare och underhållande upplevelse eller en riktig lyxkryssning!

LÄS MER HÄR!

SKRÄDDARSYDDA RESOR

Vi arrangerar resan direkt utifrån dina önskemål och behov. First Class Travel är ett kunskapsföretag och vi tycker det är oerhört stimulerande att få förmedla resor och inspirera utifrån vår kunskap och våra erfarenheter. Våra ledord är: Flexibilitet, Samordning, Kunskap, Trygghet och Personlig service.

JUBILEUM
I år firar vi 20-årsjubileum!

Detta kommer vi givetvis att fira med er kära kunder. Så håll utkik efter våra annonser, här på vår webb/hemsida och på Facebook!

AKTUELLA RESOR

Nordkalotten och Murmansk

• 24-27 maj 2018

Nu har du chansen att få uppleva midnattssol och spännande äventyr – långt bortom allfarvägarna – i en för många okänd del av Europa. Missade ni förra årets miniresa till Moldavien? Tveka inte att följa med oss i år, då vi styr kosan ända upp till Nordkalotten!

RESEINSPIRATION

Flyg i grekiska övärlden med Aegean

Greklands största och mest heltäckande flygbolag både nationellt och internationellt. Flygbolaget har satsat hårt på att stärka sin internationella närvaro och stödja turismen i Grekland.

Läs mer här!

Aten – en oupptäckt pärla

Aten – Greklands huvudstad är i själva verket en oupptäckt pärla för en härlig långweekend. Här finns allt från bra shopping och roligt nattliv till museer av världsklass och överallt möts jag av värme.

Läs mer här!

Austrian Airlines – hög komfort

Austrian Airlines – ett litet bolag med många kombinationsmöjligheter. De affärsförbindelser som ökar mest är Nordamerika med våra nya destinationer New York, Chicago, Washington och Toronto.

Läs mer här!

Azamara kryssning

Azamara är för mig ett oerhört intressant och attraktivt koncept eftersom de som de själva uttrycker det ”think outside the ship” – fartyget är färdmedlet, destinationerna och upplevelserna essensen.

Läs mer här!

Bali – en balsam för själen

Bali – mystiskt, lockande och mytomspunnet. I första hand tänker man kanske på palmklädda paradisstränder men Bali är så mycket mer! Bortom stränderna väntar en fantastisk natur och en unik kultur.

Läs mer här!

The Big Apple (USA)

New York är kanske världens huvudstad. Här hittar du allt som som finns att uppleva plus lite till. Fantastisk mat, mängder av sevärdheter, extremt bra shopping – kort sagt: upplevelser utöver det vanliga.

Läs mer här!

En resa till Borneo ger dig allt!

Borneo har sedan århundraden lockat äventyrare och naturälskare – ett kontrasternas rike med tropiska djungler, ett magnifikt växt- och djurliv, några av världens vackraste stränder samt äventyr och avkoppling i en perfekt mix.

Läs mer här!

Japan – en udda bilsemester

Mycket trafik, visst, men det är ordning och reda och kaos kan ibland orsakas av trafikanternas nästan intill självutplåning gränsande artighet. Det gäller att skrapa lite och tränga in i mystiken för att verkligen hitta det som gör landet så fascinerande.

Läs mer här!

Korsika – ett smultronställe

Välkomna till Ile de Beauté – skönhetens ö – som bländande vacker reser sig ur Medelhavet likt ett vilt grönskande berg! Redan de gamla grekerna tjusades av den vilda skönheten och kallade ön Kallisté – ”Den vackraste”!

Läs mer här!

Ett skepp kommer lastat…

Att kryssa är att vidga sina vyer och perspektiv genom njutning! Tänk dig ett flytande hotell fyllt med förväntan, glädje och välmående människor från hela världen – och vi kan erbjuda ett brett och flexibelt utbud av kryssningar.

Läs mer här!

Lagos och Sagres (Portugal)

Oförtjänt står Portugal i skuggan av Spanien, Italien och Frankrike som attraktivt semesterresmål. Det är ett av Europas varmaste och solsäkraste länder med en årlig medeltemperatur på 18 grader i de södra delarna.

Läs mer här!

Mexiko – ett oförglömligt land

Mexiko är så lätt att bli förälskad i. I människorna. I kulturen. I maten. I musiken. I värmen hos såväl landets invånare och deras bemötande som från solen som allt som oftast strålar från en klarblå himmel – kort sagt: Ett fantastiska land.

Läs mer här!

Österrike – mer än snötäckta toppar

Österrike, ligger till största delen i Alperna och förknippas kanske främst med vinter och alpin skidåkning. Vi som haft glädjen att uppleva de olika årstiderna har upptäckt att landet har så mycket mer att erbjuda.

Läs mer här!

Blandade reseminnen och tips

Vår kunskap ger dig trygghet och flexibilitet! Vår affärsidé är kort och gott att förmedla glädje och livskraft genom reseupplevelser och att ha nöjda och återkommande kunder. Det säger väl allt!

Läs mer här!

San Sebastian och Baskien (Spanien)

Sugen på Spanien i sommar? Varför inte då vända blicken mot San Sebastian viken, en del av landet som för många är tämligen obekant, nämligen den ”gröna kusten” i norra Spanien?

Läs mer här!

Välkomna till Skottland

Vidsträckta hedar, kristallklara sjöar, en mustig historia, traditionell musik och festliga pubar. Dessutom shopping och en vänligt sinnad befolkning samt tradition och kultur. Allt på en och samma resa!

Läs mer här!

Wien ”Musikens huvudstad”

Wien är också en stad fylld av historia, konst, arkitektur, stora tänkare, goda bakverk och lustiga vinkrogar uppe på Grinzing med glad schrammelmusik samtidigt som man njuter av god mat nedsköljd med friskt vitt vin.

Läs mer här!

Genomförda resor 2016 – Korsika

Redan de gamla grekerna tjusades av den sköna ön och kallade den Kallisté – ”Den vackraste”! Under en veckan tog vi oss runt ön i ett behagligt tempo och fascinerades av upplevelser samt god mat och dryck.

 Läs mer här!